Българският актьор и музикант Владо Михайлов и Николай Воденичаров-Никеца от

...
Българският актьор и музикант Владо Михайлов и Николай Воденичаров-Никеца от
Коментари Харесай

Владо Михайлов и Никеца са част от програмата на „Фестивала на Стоте войводи“

Българският артист и музикант Владо Михайлов и Николай Воденичаров-Никеца от един от сезоните на „ Гласът на България “, ще бъдат част от тазгодишната стратегия на „ Фестивала на Стоте войводи “. Поредното издание се завръща с още по-богата и разнообразна стратегия.

Откриването ще се състои на 16 септември, събота, от 18 ч. в Градската градина. Началото ще слагат сформира от Сливен и района. От 20 ч., на откритата сцена ще се качат българският рок артист Тома Здравков и групата му. След това, от 21 ч., група Р.I.F ще повишат градуса на настроението. Първата вечер на фестивала ще продължи с присъединяване на звездите Владо Михайлов и Никеца.

Вторият ден ще стартира с зрелище на Държавния куклен спектакъл от 11 ч. Програмата денем ще продължи с осъществявания на локални сформира от 18 ч. и на сливенския Ансамбъл за национални песни и танци от 19 ч. Истинска фолклорна палитра ще предложат на публиката оркестър „ Канарите “ от 20 ч. Вечерта ще приключи с осъществявания на известната певица Джена. Тя ще се качи на откритата сцена от 21 ч.

И през двата фестивални дни посетителите в Градската градина ще имат опция да опитат и да се насладят на разнообразната локална продукция. Да научат повече за процеса и технологията по нейното произвеждане.

Организатор на проявата е Община Сливен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР