Българският актьор Димитър Маринов, който спечели Оскар за участието си

...
Българският актьор Димитър Маринов, който спечели Оскар за участието си
Коментари Харесай

Българският актьор Димитър Маринов ще участва в сериала Специален отряд

Българският артист Димитър Маринов, който завоюва Оскар за присъединяване си във кино лентата " Зелената книга ", влиза в ролята на татко на загадка агентка в известния сериал " Специален отряд ". Когато щерка му изчезва - той потегля да прави лично следствие.

``
реклама

Негов сътрудник е звездата на сериала Лина Иско. Той към този момент има своя актьорска школа, която се радва на толкоз огромна известност, че се е наложило да създадат спомагателни групи. Вижте какво счита Маринов за значимо в образованието на един артист.

" Актьорството. Това е гений, даденост. Няма учебно заведение в света, което да те научи на Актьорство. Или го имаш, или го нямаш. Моята работа като наставник и учител е да открия този гений, да му вдъхна живот и да полирам този гений. Да окуража този гений и след това да го обогатя. Аз знам - доста хора ще кажат: има разнообразни подходи, школи и способи. Разбира се, само че това, в което аз имам вяра е: Има единствено един способ, има един единствен метод - твоят ", сподели той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР