Българският актьор Димитър Маринов, който работи и живее в САЩ,

...
Българският актьор Димитър Маринов, който работи и живее в САЩ,
Коментари Харесай

Димитър Маринов с голямо разочарование заради Дензъл Уошингтън

Българският артист Димитър Маринов, който работи и живее в Съединени американски щати, доби международна известност с ролята си във кино лентата "Зелената книга " и е първият българин, държал "Оскар " в ръцете си, описа пред Нова тв за взаимната си работа с Дензъл Уошингтън и Рами Малек, с които играе в новия филм "The Little Things ".

Маринов е безапелационен, че да се работи с Дензъл Уошингтън е мъчно. "Това е един неповторим човек. Той е извънредно концентриран ", споделя българският артист.

В караваната, отредена за него на снимачната площадка, още при започване на фотосите, той трябвало да се запознае с една страница правила за работа с Уошингтън. Едно от тях е било да не употребява телефона си на терен, телефонът му е бил взет.

"Щом Дензъл Уошингтън влезе, аз нямам право да го поздравя, нямам право да го заговоря, до момента в който той не направи контакт с мен.

Аз нямам право да се приближавам на по-малко от 6 метра, в случай че той не пожелае. Нямам право да го виждам непосредствено в очите, до момента в който репетираме, нямам право да му задавам въпроси... ", са част от разпоредбите, с които Димитър Маринов е трябвало да се преценява.

Той споделя още, че са репетирали от разстояние. А преди снимането на всяка сцена Дензъл Уошингтън обикалял с лимузина към хотела, в който се развивало действието, като по този метод артистът в действителност влизал в облик.

Става ясно, че с Уошингтън няма смешки и закачки на снимачната площадка.

"Опитът ми с Дензъл беше един неповторим професионален опит! ".

С Рами Малек са имали доста прелестно другарство, въпреки че във кино лентата нямат обща сцена.

Филмът "The Litthe Things ", който би трябвало да излезе на 29 януари тази година в Съединени американски щати, е по действителната история за залавянето на серийния палач Ричард Рамирес, който тероризира Лос Анджелис и Сан Франциско през 1984-1985 година

Във кино лентата Дензъл Уошингтън играе ролята на шерифа, който потегля по следите на Рамирес, Рами Малек пък е млад детектив, който също се занимава със случая и желае да хване килъра. В облика на садистичния нарушител влиза Джаред Лето, а Димитър Маринов е шеф на хотела, в който Рамирес постоянно е отсядал, преди да бъде хванат.

В този хотел идва героят на Дензъл Уошингтън, който обикаля местата, на които Рамирес се е появявал, с цел да може тъкмо по този метод да усети "малките неща ", които да доведат до залавянето на нарушителя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР