Българските заведения в Чикаго няма да работят тази новогодишна нощ,

...
Българските заведения в Чикаго няма да работят тази новогодишна нощ,
Коментари Харесай

Българските заведения в Чикаго няма да работят на Нова година

Българските заведения в Чикаго няма да работят тази новогодишна нощ, сподели инспекция на BG VOICE. Причините наподобява са неналичието на личен състав, само че и намаляващият интерес през последните години към този вид празненства. Родните заведения обаче не оферират и забавни стратегии или изненади за клиентите си от това, което може да се откри при тях всяка седмица, и това евентуално е измежду аргументите българите да търсят различни разновидности за празника.

От няколко години „ Механата “ затваря в новогодишната нощ и този 31 декември няма да е изключение.

За първи път от основаването си през 2013 година няма да отвори порти и най-големият ни ресторант „ Балканика “. От там споделят, че не виждат бизнес смисъл да работят на Нова година и са решили да създадат празника почивен ден за личния състав си. Екипът на „ Балканика “ отвори и нов ресторант – „ Social Inn “ с забавен интериор и меню, само че той не е ориентиран към българската клиентела.

Собственикът на ресторант „ Авеню BG “ Наско Божилов също сподели, че най-вероятно няма да работят в новогодишната нощ. Като най-сериозна причина посочи неналичието на личен състав. Ако въпреки всичко решат да отворят, плануват куверт от най-малко 220 $ на човек.

През отминалата година затвори порти и единственият български клуб в Чикаго – „ Escape Lounge “ – и макар слуховете, че скоро ще има нова дискотека, към този момент не е ясно нито по кое време, нито къде, нито дали.

Банкетните зали, в които обичайно се провеждат български празненства за Нова година, също споделиха пред BG VOICE, че са непокътнати за други събития на 31 декември.

Така
единствените две варианти за българско посрещане на 2023 година
са в Пунта Кана, Доминиканската република и Lake Lawn Resort в Уисконсин, където може да се отиде и с кола. Двете разнообразни дестинации ще предложат напълно разнородни чувства и прекарвания с най-големите звезди на България в три празненство вечери.

Едната алтернатива ще са топлите, слънчеви и безгрижни крайбрежия на Пунта Кана в Доминиканската република. Всеки може да избере пакет от 4 до 10 нощувки в един от най-луксозните хотелски комплекси там – Barcelo Bavaro Palace. Партитата в Пунта Кана са на 29 декември, 31 декември и 1 януари.

 Българските заведения в Чикаго няма да работят на Нова година

Ако Нова година за вас е премеждие с малко сняг и аромат на бор – ще може да посрещнете 2023 година в първокласния спа хотел Lake Lawn Resort на брега на езерото Женева в Уисконсин. Там празненствата ще са три следващи вечери – 30 и 31 декември и 1 януари.

Този тип събития от години са
типични празненства за сънародниците ни в България
като най-предпочитаната дестинация там е Велинград и спа-хотел „ Арте “. За чужбина пък известни са Сърбия, Турция и Дубай. За празненството в Пунта Кана обаче тази година има пряк чартър от София, тъй че там ще се съберат едни от най-веселите и съумели българи от двете страни на Океана.

А за първи път едни от най-големите звезди на България ще бъдат от тази страна на Атлантика за Нова година. За положителното въодушевление в Пунта Кана и Лейк Женева ще се грижат Галена, Deep Zone Project, Фики, Краси Радков, Тончо Токмакчиев, DJ Stenly, DJ Maty, DJ Wili Stone и Николет.

В програмата ще има доста занимания и анимация за децата, Дядо Мраз с дарове за тях и още епични прекарвания, които няма да желаете да изпуснете.

Трите празненства в Пунта Кана и Лейк Женева ще бъдат частни събития, особено проведени за българските посетители в обособени зали, преобразени с доста светлини, съвършено озвучаване и кетъринг. Достъпът до тях ще е единствено за тези, закупили новогодишния пакет с извънреден достъп до тези празненства. Информация за топ събитието на годината може да научавате на специфичния уеб уебсайт.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР