Българските състезателки проведоха своята подиум тренировка в столичната зала Арена

...
Българските състезателки проведоха своята подиум тренировка в столичната зала Арена
Коментари Харесай

Българските грации проведоха подиум тренировка преди Световната купа по художествена гимнастика в София

Българските състезателки организираха своята подиум подготовка в столичната зала " Арена София ", която в идващите три дни ще бъде хазаин на конкуренцията от Световната купа по художествена гимнастика.

Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбълът ни за дами в състав Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева демонстрираха композициите си на килима в границите на 30 минути, като позволиха някои грешки, само че като цяло се показаха чудесно преди втория старт за годината от влиятелната верига.

Тренировката беше изгледана от президента на БФХГ Илиана Раева, трикратната международна шампионка Мария Гигова, както и от доста други български и задгранични експерти.



Световната купа по художествена гимнастика стартира в петък (12 април) в 10:30 ч. с квалификации на обръч и на топка в самостоятелната конкуренция. Боряна Калейн и Стилиян Николова са във втория поток от 13:00 часа. По-късно вечерта започва и конкуренцията при ансамблите със съчетанията на пет обръча, като България е във втората група от 20:00 ч.

Сумата, събрана от всички единични билети за утрешния ден ще бъде дарена за благотворителни дела за деца в потребност, оповестяват от уредниците.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР