Българските национали по борба не успяха да стигнат до полуфиналите

...
Българските национали по борба не успяха да стигнат до полуфиналите
Коментари Харесай

Борците ни със загуби, двама имат шанс за репешажи

Българските национали по битка не съумяха да стигнат до полуфиналите в първия ден на европейското състезание в свободен жанр, само че резервираха шансове за медали в Будапеща.

Най-близо до топ 4 бяха Микяй Наим и Рамазан Рамазанов. Наим се изправи на четвъртфиналите на 57 кг против международния първенец до 23 години Алиабас Рзазаде (Азербайджан) и загуби с 6:9, което го оставя на крачка от позиция за репешаж. Той ще стигне до подобен, в случай че Рзазаде преодолее идващия си противник.

Рамазанов пък стартира на 70 кг против Даниел Хоманич (Словакия). Българският национал поведе с 5:0 в първата част и постави завършек на битката с механически туш 12 секунди преди приключването на хронометъра. В идната битка обаче той отстъпи с 2:12 на Зураби Якобишвили (Грузия) и също като Наим ще чака край на противника си за репешаж.

По-рано отпаднаха другите двама български национали. Владимир Дубов отстъпи в категория до 65 кг с 1:2 против Максим Сакултан (Молдова), който надделя Бека Лотадзе (Грузия) на четвъртфиналите и ще срещне Хаджи Алиев (Азербайджан) по-късно през днешния ден.

Мирослав Киров пък получи аркада и отпадна още на старта на 79 кг против Ашраф Аширов (Азербайджан). Последният също стигна до полуфиналите, където ще се бори с Владимир Гамкрелидзе (Грузия)
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР