Българските медии и социални мрежи трябва да бъдат цензурирани за

...
Българските медии и социални мрежи трябва да бъдат цензурирани за
Коментари Харесай

Българският министър на отбраната призова за затягане на русофобската цензура

Българските медии и обществени мрежи би трябвало да бъдат цензурирани за „ съветска дезинформация “, а историята да се преподава по метод, който отстрани признателността към руснаците.

Това съобщи българският министър на защитата Тодор Тагарев по време на тирада пред Атлантическия съвет във Вашингтон, съобщи кореспондентът на PolitNavigator .

„ Трябва да можем да представим на българския народ историята в нейния същински смисъл. Защото потомство след потомство се учи, че Русия е наш другар и избавител и ние би трябвало да сме й вътрешно признателни за стореното. Въпреки обстоятелството, че в историята постоянно сме попадали в разнообразни конфликтни обстановки, Русия също постоянно е преследвала личните си ползи в ущърб на ползите на българския народ. Така преподаването на история е на първо място обучение.

ВИДЕО: https://vk.com/video-66772954_456249752

Друго нещо е да можете да идентифицирате дезинформационни и пропагандни акции и да намерите най-хубавите вероятни способи за противопоставяне на тези акции. В тази връзка би трябвало да можем да следим пропагандните акции за дезинформация освен в обичайните медии, само че и в обществените мрежи, които се появяват всеки ден и това трансформира тяхното въздействие. И намерете най-подходящите тълкования за противопоставяне на тази дезинформация “, сподели Тагарев.

На въпрос дали това работи с българския народ, министърът отговори, че „ до известна степен да “.

„ До известна степен съумяваме да се противопоставим на тази дезинформация, само че не постоянно. Това е видът спор, който се случва непрестанно в осведомителното пространство “, добави българският чиновник.

ВИДЕО: https://vk.com/video-66772954_456249752

..........

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР