Българските Левски София и ЦСКА, както и италианският Дяволи Роза

...
Българските Левски София и ЦСКА, както и италианският Дяволи Роза
Коментари Харесай

Левски, ЦСКА и италианци с по две победи на А1 Звезди на бъдещето при момчетата, вечно дерби в събота

Българските Левски София и ЦСКА, както и италианският Дяволи Роза записаха по две чисти победи с по 3:0 в първия ден на интернационалния шампионат по волейбол " А1 звезди на бъдещето " при момчетата. И " сините ", и " алените " надделяха сръбския Цървена звезда, ЦСКА победи също Войводина, а Левски - Виктория Волей. Италианците се оправиха с Виктория и Войводина.

Изключително забавен ще е съботният ден от шампионата, в който има и дерби сред Левски и ЦСКА. " Червените " ще се изправят и против Дяволи Роза, а " сините " - против Войводина.

Сръбският Срем поведе във краткотрайното класиране при девойките, откакто обърна и надделя с 2:1 гейма Марица (Пловдив) в същинско дерби. Преди това Марица завоюва с 3:0 над Левски, а Срем надделя чисто румънския Пирв 11. Ситуацията стана забавна, откакто Левски победи Цървена звезда с 2:1. Преди това девойките на Звезда надделяха също с 2:1 тима на ЦПВК. ЦПВК пък завоюва с 3:0 против тима от волейболната академия на румънската звезда Кристина Пирв.  В съботния ден от шампионата ще има и българско дерби сред Левски и ЦПВК, и сръбско дерби сред Цървена звезда и Срем. Марица ще играе с Цървена звезда и с Пирв 11. 

Международният шампионат " А1 Звезди на бъдещето " продължава до неделя в спортна зала " Левски София ". Това е второ издание на конкуренцията за момчета и девойки до 15 година, проведена от волейболен клуб Левски София.

Входът за аудитория е свободен. Отделно всички мачове се излъчват и онлайн в YouTube канала на ВК Левски София.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР