Българските инди-рок любимци от група Остава ще отпразнуват на 30

...
Българските инди-рок любимци от група Остава ще отпразнуват на 30
Коментари Харесай

Остава отбелязва 27 години на сцената

Българските инди-рок любимци от група " Остава " ще отпразнуват на 30 август 27 години на музикалната сцена с премиера на книгата " аз ОСТАВА " по време на годишния си огромен концерт в клуб " Маймунарника " в Борисовата градина, научи ДУМА от Мила Панайотова, пиар специалист. Още на идващия ден, 31 август, момчетата ще дебаркират в знаковото за Пловдив място - бар " Конюшните ", с цел да показват книгата, да повторят незабравимата страст и прелестно шоу и пред пловдивските си почитатели.
Първоначалната концепция за биографична книга за " Остава " е на журналиста Даниел Ненчев и се ражда още преди 8-9 години, само че, за жалост, по този начин и не е осъществена. Преди година същата концепция се заражда в главата на създателя Георги Гаврилов и екипа на издателство " Scribens ", които твърдо вземат решение да я осъществят. В резултат на усилената работа на Георги, Мария Куманова, Наталия Иванова и Валентин Дишев биографичната книга " аз ОСТАВА " е към този момент факт. Специален принос имат също Елин Рахнев, който дава името на творбата, и Даниел Ненчев, чиито определени изявленията с актьори и другари на групата намират място в нея. Визията е на Антония Георгиева, а фотографиите са дело на Добрин Кашавелов. В " аз ОСТАВА " с изключение на безчет истории на бандата читателите ще намерят непознати текстове на песни, отговори на въпроси от почитатели, една страхотна обща среща сред музикантите и създателите, разкази на доста хора, свързани с " Остава ", и още доста забавни неща. По време на двата концерта всеки ще може да си купи книгата, а по-късно тя ще може да се откри и в книжарниците из страната.
В двучасовата стратегия на концертите с изключение на огромните си шлагери бандата ще изсвири и първите две подготвени песни от идния си нов студиен албум, който записва сега и се чака да излезе идната пролет. Тази година специфичен посетител на софийския концерт на " Остава " ще бъде група " Джеръми? ", а диджей съпортът ще е от Пинг Понг Галя. По време на събитията почитателите ще имат опция да си купят книгата, диск, тениска или други аксесоари, свързани с " Остава ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР