Българските гимнастички получиха подкрепа от най-високо ниво преди европейското първенство

...
Българските гимнастички получиха подкрепа от най-високо ниво преди европейското първенство
Коментари Харесай

Стоичков към Златните момичета: Да покажем, че малка България е номер 1

Българските гимнастички получиха поддръжка от най-високо равнище преди европейското състезание във Варна. Шампионатът ще се организира от 9 до 13 юни, като в него ще вземат участие националния отбор дами (Симона Дянкова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова и Ерика Зафирова), както и самостоятелните ни гимнастички - Боряна Калейн и Катрин Тасева.

Момичетата ще бъдат следени от самия Христо Стоичков! Той им пожела триумф, посъветва ги да слушат треньорките и им прати огромна прегръдка във видео послание.



" Скъпи Златни девойки,

Очаквам доста триумфи от вас. Не се колебая във вашите благоприятни условия, тъй като сте го посочили не един път и два пъти. На това европейско състезание във Варна желая да покажете на целия свят какво ги чака на олимпийските игри. На олимпийските игри си го знам - постоянно медали за България. На всички вас искам доста здраве, доста благополучие. Слушайте заветите на вашите треньорки, тъй като те също са част от вашия състезателен живот. От бат ви Ицо - една огромна прегръдка и единствено триумф. Да покажем на целия свят, че дребна България е и ще бъде номер 1 в света. Успех ви искам, Златни девойки! ", съобщи Камата.

Снимка: Lap.bg

Европейското състезание е най-важният шампионат за девойките преди кулминационната точка в техните кариери - олимпийските игри в Токио, които би трябвало да се проведат през лятото на 2021 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР