Български тираджия предизвика възторга на свой колега, случайно засякъл го

...
Български тираджия предизвика възторга на свой колега, случайно засякъл го
Коментари Харесай

Пазарджишки тираджия предизвика възторга на колегите си СНИМКИ

Български камионджия провокира възторга на собствен сътрудник, инцидентно засякъл го на аутобан 94, свързващ Мюнхен с Пасау. Причината? - ликовете на Левски и Ботев, изрисувани на каросерията на камиона му.

" БРАВО, Колега! Напълни ми душата! ", написа Иван Георгиев във Фейсбук, а от мненията под поста му излиза наяве, че пазарджиклията е направил усещане и на други негови сътрудници:

" Аз съм карал зад него в Бг от Видин. Тогава и аз му се кефих ", написа един от тях.

И до момента в който патриотичният пост събираше лайкове и възторженостти, се включи и синът на камионджията - Илия Д. Кочев, който с горделивост разгласи, че всички ремаркета на татко му са облепени с ликовете на националните ни герои.



" Истински родолюбец! Бъди жив и здрав и още хиляди безаварийни километри, сътрудник! ", пожелават на пазарджиклията тираджии. А различен заключава:

" Това е доста хубаво и се веселя, че доста го поддържаме! Но за какво единствено тук във Facebook, за какво не и в живота, за какво не и по улиците... Защо не сме единни, въпреки всичко тези хора и доста други знайни и незнайни са водили борба освен за тях, само че най-много за поколението... Само ние можем да променим бъдещето си, те са го потвърдили, а ние сме очевидци... "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР