Българската звезда на световния тенис Григор Димитров сподели, че е

...
Българската звезда на световния тенис Григор Димитров сподели, че е
Коментари Харесай

Григор Димитров: Контролирам каквото зависи от мен, това е важното

Българската звезда на международния тенис Григор Димитров показа, че е удовлетворен от партньорството с новия си треньор Данте Ботини. През декември 29-годишният хасковлия реши да се раздели с немския си ментор Кристиан Гро след по-малко от година взаимна работа и нае аржентинския експерт.

" Заедно сме безусловно от три месеца. Разбира се, още има неща, върху които желаеме да се концентрираме, както и някои, които би трябвало да поизгладим. Също по този начин мисля, че ми оказва помощ всичката работа, която съм приключил през годините, както и зрелостта, която съм натрупал в тура. Стараем се да си слагаме високи цели и да ги изпълняваме. Тренираме дълго, вършим верните неща. Контролираме всичко каквото зависи от мен. Това е най-важното сега ", показа Григор във.

Димитров приказва в навечерието на присъединяване си в шампионата от категория " АТР 500 " в Акапулко (Мекс, $1,05 млн.). Намиращият се на 16-о място в международната класация българин е подложен под №5 и в I кръг ще се изправи против Адриан Манарино (Фр). Двубоят е на следващия ден заран от 6:00 ч. българско време и ще бъде предаван директно по платения ТВ канал " Макс спорт 1 ".

" Идвам тук всяка година и това ми оказва помощ да се приспособявам все по-бързо към настилката, както и към топките и към климата - показа първенецът в Акапулко от 2014 година - Конкретно на този шампионат това е доста значимо, защото тук е влажно, кортът от време на време е леплив и като цяло изискванията са тежки. Има доста неща, за които би трябвало да мислиш. Но на мен просто ми харесва да бъда на корта и няма значение какво е времето. Винаги имам възприятието, че държа обстановката под надзор. "

¡Los 8⃣ favoritos en!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР