Българската звезда на световния бокс - Кубрат Пулев, сподели подробности

...
Българската звезда на световния бокс - Кубрат Пулев, сподели подробности
Коментари Харесай

Кобрата сподели важни подробности за двубоя с Джошуа

Българската звезда на международния бокс - Кубрат Пулев, показа детайлности за подготовката си въз основата Белмекен за идния мегасблъсък с Антъни Джошуа. Двубоят е плануван за 12-и декември.

В изявление за NOVA Кобрата призна, че коронавирусът ще докара до финансови загуби и за двете страни в бойната галавечер, само че те няма да са толкоз огромни.

"Вече 2 седмици сме тук, това е трета. Правим спаринги, тичане, мощ - безусловно всичко, което би трябвало, с цел да съм в топ форма и да мачкам. Трябва да съм на равнище в този величествен мач ", съобщи Пулев.

"Предвид обстановката в международен мащаб с Коронавирус рецесията, считам, че това бе най-хубавото място. За да пристигна човек тук, се изисква PCR тест, аз държа на това нещо. Намерихме най-хубавото място за подготовка, а по-късно ще отидем отново на насаме място, където да няма външни лица, с цел да се приготвя оптимално несъмнено. "

"Уточнили сме мястото, само че не е 100% несъмнено. Има неповторимо място, може и в България да бъде. Другият вид е Германия ", призна Кобрата, само че без да издава къде тъкмо ще продължи подготовката му.

"Надали ще се стигне до пренасяне, мисля, че ще остане в Лондон. Аз нямам проблем, където и да се реализира мача, аз съм подготвен. Самите спаринги демонстрират, че съм в добра форма. Доволен съм от подготовката, към този момент 3 месеца упражнявам. Остана доста малко време, само че то е изцяло задоволително, с цел да се "изпиля " и да мачкам. "
link1 " >
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР