Българската звезда на Олимпиакос Александър Везенков изигра поредния си силен

...
Българската звезда на Олимпиакос Александър Везенков изигра поредния си силен
Коментари Харесай

Александър Везенков: Победата беше много важна за нас

Българската звезда на Олимпиакос Александър Везенков изигра следващия си мощен мач с екипа на " червено-белите " в Евролигата. Българският национал записа дабъл-дабъл от 18 точки и 10 битки при успеха над АСВЕЛ Вильорбан с 94:80 в дуел от програмата на 32-рия кръг, който се организира нощес.

С триумфа грандът от Пирея си подпечата домакинско преимущество в плейофите на най-силния шампионат на Стария континент, а след мача Везенков остана извънредно горделив от обстоятелството, че тимът е надхвърлил даже личните си упования за сегашния сезон.

" Много сме щастливи от успеха, тъй като по този метод си осигурихме домакинско преимущество в плейофите. Голямата ни цел преди сезона беше да попаднем измежду най-хубавите осем, само че в този момент сме извънредно горди от обстоятелството, че се класирахме в топ 4. Знаем, че това не беше най-хубавият ни мач. Получихме 80 точки, което е прекалено много. В нахлуване обаче се представихме доста мощно - раздавахме топката и играхме добре. В последна сметка успеха е единственото нещо, което взимаме с нас. Срещу Монако бяхме ужасни, просто не се появихме на терена. Не бяхме задоволително нападателни, само че през днешния ден се поправихме и се възползвахме от мощните си страни. Този тим ме прави доста щастлив ", съобщи Везенков, който бе определен и за Играч на мача.
 Везенков блесна с дабъл-дабъл
Везенков блесна с дабъл-дабъл

Страхотна игра на българина
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР