Българската звезда на футбола Димитър Бербатов не обича медийното внимание

...
Българската звезда на футбола Димитър Бербатов не обича медийното внимание
Коментари Харесай

Кои са странностите на Бербо? Близък приятел ги разкрива

Българската звезда на футбола Димитър Бербатов не обича медийното внимание и по тази причина доста аспекти от персоналния му живот остават скрити от почитателите. И в случай че за огромна част от асовете в международния футбол знаем доста неща - от ритуалите им до всичко останало към излизането им на терена, за Бербо нещата не стоят по този начин.

Индия се развълнува от наличието на Бербатов

Един от околните му другари от престоя в Тотнъм Роби Кийн обаче осветли някои от дребните странности в характера му с възприятие за комизъм. Двамата още веднъж ще играят в един шампионат, въпреки и към този момент като противници в индийския шампионат.

Бербатов стартира подготовка в Испания

"Бербатов може да ти се стори доста странна птица, в случай че не го познаваш. Много е запазен, в никакъв случай нищо не споделя. Винаги идва облечен съвършено, все е с костюм или най-малко спортно-елегантен, наподобява като кино звезда. "

Бербатов: Вече не съм нападател, а халф

"Дори си носи нож и вилица на подготовка. Така че в действителност е малко друг от другите, само че когато го опознаеш малко повече, е ужасно момче. Аз обаче не мисля, че доста хора го познават толкоз добре, колкото аз и по тази причина им е такова усещането ", показа Кийн пред индийските медии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР