Българската волейболистка Цветелина Илиева бе отличена с изключително престижни награди

...
Българската волейболистка Цветелина Илиева бе отличена с изключително престижни награди
Коментари Харесай

Българка стана Играч на годината за редовния сезон в конференцията в САЩ

Българската волейболистка Цветелина Илиева бе отличена с извънредно влиятелни награди в колежанското състезание на Съединени американски щати - NCAA. 21-годишната състезателка учи и играе за университета Binghamton University, като се подвизава на поста посрещач.

След отличните си изяви в мачовете до момента, тя бе определена за Играч на годината за постоянния сезон в своята конференция - America East Сonference.

Отборът й завоюва постоянния сезон в конференцията, като приключи на първото място със 7 победи и 2 загуби. Общо от началото на сезона отборът й се показва доста мощно, като записа 17 победи и 2 загуби. Освен Играч на годината, Цвети попадна и в Идеалния тим за сезона - 1st Team All-Conference.

След дни родната представителка и нейният тим Binghamton University ще се борят за място на Националните финали на Съединени американски щати. Те ще вземат участие в съдбоносен шампионат - крайна четворка в конференцията, спечелилият от която се класира за разногласието за купата.

„ Много съм щастлива от полученото самопризнание. Давам всичко от себе си в тренировките и мачовете. Надявам се да спечелим и финалния шампионат на конференцията и да се класираме за националното на Съединени американски щати “, разяснява за уеб страницата BGvolleyball.com Цвети Илиева.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР