Българската волейболистка Десислава Николова и нейният турски отбор Айдън Бююкшехир

...
Българската волейболистка Десислава Николова и нейният турски отбор Айдън Бююкшехир
Коментари Харесай

Деси Николова и Айдън взеха само гейм на Бешикташ в Европа

Българската волейболистка Десислава Николова и нейният турски тим Айдън Бююкшехир Беледийе (Айдън) потеглиха със загуба в третия по мощ евротурнир " Чалъндж къп ". Деси Николова и съотборничките й взеха единствено гейм и отстъпиха като посетители на различен турски отбор - Бешикташ, с 1:3 (22:25, 19:25, 25:19, 13:25) в първа среща посред им от 1/16-финалите на шампионата.

Реваншът е в сряда (5 декември) от 17,00 часа българско време в Айдън. Волейболистките на Айдън би трябвало да гонят наложителна победа с 3:0 или 3:1, с цел да стигнат най-малко до така наречен " златен " гейм. Победителят от тази двойка ще се класира за 1/8-финалите, където ще играе с белгийския Хермес (Оостенде).

Българската посрещачка игра цялостен мач за Айдън и се регистрира с едвам 8 точки (1 блок, 1 ас, 17% успеваемост в офанзива и 40% положително посрещане) . Най-резултатна за отбора стана доминиканската националка Брайелин Мартинес с 21 точки (4 блока, 50% успеваемост в офанзива и 30% положително посрещане), само че и това не бе задоволително за триумф. За домакините от Бешикташ украинката Олеся Рихлюк заби 22 точки (3 блока, 1 ас и 44% успеваемост в атака) за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР