Българската телеграфна агенция (БТА) подписа договор за партньорство със сдружение

...
Българската телеграфна агенция (БТА) подписа договор за партньорство със сдружение
Коментари Харесай

БТА и ДНК с обща мисия

Българската телеграфна организация (БТА) подписа контракт за партньорство със съдружие ДНК, което ще има три посоки. Първото от тях е обвързвано с поощряване на раждаемостта в България с редица акции, интензивности и разпространение на позитивни истории от страната. ДНК и Българска телеграфна агенция ще си сътрудничат интензивно посредством своите начинания " Бебе в точния момент " и " Направи го в този момент ".

Те имат за цел да насърчат младежите в България да възнамеряват в точния момент по кое време да станат родители. Кирил Вълчев уточни, че би трябвало да се подчертава и върху медицинските проблеми от забавянето на момента да имаш дете. " Популяризираме и това, че младежи могат да бъдат сполучливи в кариерата си, без значение от това, че имат бебе в точния момент " - добави още генералният шеф на Българска телеграфна агенция.

Снимка: Bulgaria Wants You

Второто направление, по което ще си партнират Българска телеграфна агенция И ДНК е с кариерната платформа Bulgaria wants you, с която ще работят интензивно за задържане на младежите в страната. Това ще се случва посредством кариерните форумите на Иван Христов и Андрей Арнаудов, както и посредством нови общи акции и предпочитано отразяване на положителните образци и практики в страната и чужбина. Заедно с рубриката " БГ свят " и платформата Bulgaria wants you те ще работят за Брандът България.

Документът бе утвърден от генералния шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев и от съоснователя на „ Bulgaria wants you ” Андрей Арнаудов.

Снимка: Bulgaria Wants You

Положителен резултат от партньорството с Българска телеграфна агенция чака и Андрей Арнаудов. Той уточни, че от една страна ще се радва на позитивни вести, свързани с осъзнатото родителство, а от друга – с настройката на младежите в страната за опция да се развиват в България. Той напомни, че осведомителната акция за поощряване на раждаемостта „ Направи го в този момент “ на съдружие " ДНК " се организира към този момент седем години.

Снимка: Bulgaria Wants You

Бяха показани и кариерният конгрес на Bulgaria wants you & Economic.bg - " Кариера и живот - за какво в България? ", както и на Националната полемика - " Демографията няма цена ". Те ще се състоят на 11 и 12 юни в София Тех Парк и са под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР