Българската столица ще пулсира в ритъма на атрактивното беларуско дарк-ню

...
Българската столица ще пулсира в ритъма на атрактивното беларуско дарк-ню
Коментари Харесай

Осемдесетарски мрак ще завладее София

Българската столица ще пулсира в ритъма на атрактивното беларуско дарк-ню уейв-синтпоп трио " Молчат дома ", което има два албума в духа на осемдесетарския мрак, само че с истории от днешния ден. Музикантите ще излязат на огромната сцена на клуб Mixtape 5 на 13 февруари, четвъртък, в 20 ч.

За по-малко от три години битие в този формат Егор Шкутко (вокали), Роман Комогорцев (китари, синтове, дръм-машини) и Павел Козлов (бас) съумяват да влязат в огромното семейство на Sacred Bones Records - лейбъла, издаващ музиката на Дейвид Линч и Джим Джармуш. Триото от Минск за първи път стига до Балканите, а за пролетта разгласи и взаимно американско турне с Криста Бел.

Емблематично е, че беларуската група ще е част от радиофестивала " Аларма пънк джаз " точно на 13 февруари - международния Ден на радиото. За " Молчат дома " вечерта ще бъде открита от пост-индъстриъл/нойз-поп/даркуейв плана на Горан Лаутар от Загреб Neon Lies, който също следва да издаде трети пълнометражен албум тази пролет.

За пред- и афтърпартито в Голямата зала на клуба ще се погрижи Влади Мер от " Ной! Берлин ". А тези, които дойдат на концерта, ще схванат и кой различен от упоменатите в този текст музиканти ще навести България за три концерта през настоящата 2020 година.

Билети от 25 лв. има онлайн в системата на EpayGo и на касите на EasyPay в цялата страна. На входа на клуба (бул. " България 1, подлез " Галерия " ) в деня на концерта ще са по 30 лв..

https://epaygo.bg/1734004359

Събитието във ФЕЙСБУК:
https://www.facebook.com/events/1769530183188820

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:
https://molchatdoma.com

YOUTUBE:
https://www.youtube.com/watch?v=nwBi5YVO004
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР