Българската национална телевизия ще излъчи пряко от Словения важния мач

...
Българската национална телевизия ще излъчи пряко от Словения важния мач
Коментари Харесай

БНТ 3 ще предава България – Гърция при жените

Българската национална телевизия ще излъчи директно от Словения значимия мач на женския народен тим по баскетбол против Гърция. Мачът за второто място в група " А " на квалификациите за ЕвроБаскет във Франция и Испания тази година, ще се играе в " балона " в словенската столица Любляна на 6 февруари, събота, от 21 часа. Двубоят ще бъде излъчен от Българска национална телевизия 3.

Отборът на България към този момент направи първа подготовка в залата в Любляна. 14-те баскетболистки, определени от Стефан Михайлов, ще упражняват в Словения, а на 4 февруари от 17:15 часа ще излязат против домакина. Двубоя можете да гледате в формалния канал на ФИБА в YouTube.

В момента Словения е без проваляне и водач в класирането в потока ни, като си обезпечи класиране на финалите на ЕвроБаскет. България и Гърция са с актив от по две победи и две загуби, като в първия мач сред двата отбора гъркините се възползваха от семейството си и завоюваха със 73:66. Така победа с над 7 точки разлика ще обезпечи на отбора ни преимущество в подреждането.

За ЕвроБаскет се класират спечелилите от всяка от деветте групи и петте най-хубави втори тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР