Българската национална телевизия ще излъчи на живо два мача по

...
Българската национална телевизия ще излъчи на живо два мача по
Коментари Харесай

Финалите за купата и първенството по водна топка ще бъдат излъчени по БНТ 3

Българската национална телевизия ще излъчи онлайн два мача по водна топка за мъже от държавния състезателен календар на БФВТ за 2019 година, оповестява bgswimm.com.
 Венцислав Айдарски извади кръста в Сандански
Венцислав Айдарски извади кръста в Сандански

Плувецът е печелил неведнъж маратона Варна-Галата

Управителният съвет на Българска национална телевизия към този момент взе решение за транслацията по канала Българска национална телевизия 3. В националeн ефир ще бъде показан финалът за " Купата на България ", който ще се играе на 17 март 2019 година от 17:00 часа на басейн " Парк Арена Бургас ".

Вторият мач, излъчен непосредствено, ще бъде финалът на държавното състезание за мъже, който по стратегия е на 21 април също в Бургас. На 20 и 21 април са дуелите във финалната четворка на мъжкия шампионат.

" След тримесечни старания стигнахме до позитивно решение за БФВТ на въпроса с директното предаване на мачовете ", показа Николай Кръстев, основен редактор на списание " Спринт ", който дава отговор за медийните действия на БФВТ.

" В Българска национална телевизия подходиха оптимално професионално към желанието на родната федерация водната топка с присъединяване на български играчи и тимове да се завърне в народен ефир след 32-годишно спиране. Вече има позитивно мнение и решение на УС на Българска национална телевизия за директните излъчвания, остава да се подпише контракт, чийто параметри към този момент са ясни. БФВТ се задължава да заплати сериозна сума на Българска национална телевизия, която съставлява част от разноските по излъчването на мачовете. Нагласата у управлението на федерацията е от реклами разноските да бъдат обезщетени ", приключи Кръстев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР