Българската легенда Христо Стоичков беше сред първите известни футболни личности,

...
Българската легенда Христо Стоичков беше сред първите известни футболни личности,
Коментари Харесай

Стоичков поздрави Гуардиола и Бегиристайн за историческия успех на Ман Сити

Българската легенда Христо Стоичков беше измежду първите известни футболни персони, които поздравиха Манчестър Сити за историческия европейски успех на клуба, който след дълги години очакване най-сетне завоюва Шампионската лига.

Камата го направи със серия изявления в формалната си страница във Facebook, като в центъра на поздравите му бяха две значими фигури от предишното на обичания му Барселона - мениджърът на “гражданите ” Джосеп Гуардиола и техният шеф Чики Бегиристайн, които му бяха съотборници в състава на каталунците.
 Христо Стоичков разяснява възможностите на Манчестър Сити и Интер Христо Стоичков разяснява възможностите на Манчестър Сити и Интер
“Честито на Манчестър Сити! Заслужен притежател на Шампионската лига! Браво на Пеп и Чики!  ”, гласеше първата обява на Ицо, която той качи минути след последния съдийски сигнал на финала против Интер, извоюван от англичаните с 1:0. Честитката беше съпроводена от две фотоси на четвъртия в света от САЩ’94 с Гуардиола - една отпреди, а другата след мача.

На сутринта Стоичков качи още една своя фотография с Пеп, която е след награждаването на новия европейски клубен първенец. “31 години по-късно още веднъж дружно и още веднъж на край! Голям си, Джосеп Гуардиола! Първият треньор с два требъла! ”, по този начин великият нападател похвали именития експерт и бивш халф.

Носителят на “Златната топка ” за 1994 година не пропусна да разгласява и свое видео, в което се прегръща с различен собствен остарял другар от престоя му на “Камп Ноу ”. “Чики Бегиристайн постоянно е бил един от най-близките ми другари! Страшно се веселя за триумфа му в Сити! ”, написа той.

Стоичков беше на Олимпийския стадион в Истанбул като част от екипа на TUDN по отразяването на финала в ШЛ. Той работеше в екип с различен именит нападател - Иван Саморано, като двамата също по този начин се снимаха със славния голмайстор на Арсенал Тиери Анри, който обаче разясняваше конфликта за CBS Sports.

View this post on Instagram
A post shared by HRISTO STOITCHKOV (@hristo8oficial)

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР