Българската компания SiteMedia Consultancy бе обявена за Агенция на годината

...
Българската компания SiteMedia Consultancy бе обявена за Агенция на годината
Коментари Харесай

Българска компания бе обявена за ПР агенция на годината в световен конкурс

Българската компания SiteMedia Consultancy бе оповестена за Агенция на годината в класацията Platinum PR Awards 2019 на една от най-авторитетните международни медии за връзки PR News. SiteMedia Consultancy получи също и почетни плакети в категориите PR Team of the Year, CEO of the Year и Community Relations, оповестиха от пресцентъра на компанията.

"Огромна чест е за нас да получим сходно самопризнание. Българска ПР организация да бъде номинирана за Агенция на годината за целия свят от влиятелна информационна медия като PR News е успех на българската информационна общественост ",заяви ръководещият сътрудник на SiteMedia Consultancy Любомир Аламанов.

Компаниите в класацията се правят оценка на база реализирани резултати през последната година, осъществени планове, работа с клиенти, новаторски подходи, благоприятни условия за развиване, ексцентрични работни решения, изцяло отношение към работния развой. Церемонията по награждаването се състоя в Ню Йорк. SiteMedia Consultancy стана единствената организация от Източна Европа, спечелила награди на Platinum PR Awards 2019. Конкуренти за наградата бяха компании като FleishmanHillard, Hill+Knowlton, Burson Cohn Wolfe, Ruder Finn, Weber Shandwick, Edelman, Ketchum, Mastercard, IBM, HP Inc. и други.

Отличието не е първото за българската ПР организация, профилирана в типичен и новаторски информационни услуги.2017 година SiteMedia Consultancy завоюва 11 награди и второ място като Агенция на годината, на влиятелните BAPRA Bright Awards, проведени от Българската асоциация на ПР организациите. PR News дефинира SiteMedia Consultancy за едно от най-хубавите работни места в ПР сферата за целия свят за 2018 година
<!--[if-->
<!--[endif]--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--[if--> <!--[endif]--> <!--![endif]--> <!--![if-->
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР