Българската ИТ компания за разработка и внедряване на технологични решения

...
Българската ИТ компания за разработка и внедряване на технологични решения
Коментари Харесай

Бизнес лидери обсъдиха no-code тенденциите за автоматизиране на работни процеси на „Lunch & Learn“ среща в София

Българската ИТ компания за разработка и внедряване на софтуерни решения за ръководство на бизнеса и световната софтуерна компания за low-code/no-code CRM системи и ръководство на бизнес процеси Creatio бяха домакини на бизнес среща и обяд „ Lunch & Learn “, предопределена за водачи във финансовата и застрахователна промишленост.

В събитието, което се организира в София при започване на декември, присъединяване взеха представители от висшия мениджмънт на finserv и застрахователния бранш, и топ специалисти от други бизнес сфери, които разискаха настоящите софтуерни трендове и по какъв начин no-code методът за разработка на бизнес програмен продукт може да помогне на фирмите елементарно и бързо да се трансформират и да вкарват нововъведения.

Илия Видиш, управител „ Клиенти “ в областта на финансовите услуги в Creatio, срещна аудиторията с най-хубавите практики за автоматизиране на работни процеси и CRM с интелигентната и налична no-code платформа на Creatio. „ Creatio дава цялостен набор от артикули за маркетинг, продажби и услуги, интегрирани в една CRM платформа. Мисията ни е да предоставяме решения, с които фирмите да могат да конфигурират своята автоматизация, съгласно настоящите за бизнеса потребности, без това да изисква специфични ИТ умения и дълъг развой по разработка и внедряване на процеси. ", показа той. С Creatio всяка бизнес концепция може да бъде автоматизирана за минути – изграждате приложения от нулата, употребявайки сглобяеми детайли на правилото на изграждане с „ лего блокчета “ и имате опцията с един клик, да внедрявате в процеса на планиране над 750 спомагателни пазарни приложения, разнообразни свързващи детайли и шаблони, добави Илия Видиш.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР