Българската федерация заявява, че провеждането на турнира АТР 250 Sofia

...
Българската федерация заявява, че провеждането на турнира АТР 250 Sofia
Коментари Харесай

Официално: Изборите спряха провеждането на София оупън

Българската федерация декларира, че провеждането на шампионата АТР 250 Sofia Open е сложено под голям риск. Във вторник страната ни бе определена за хазаин на конкуренцията, която в началото бе планувана да се организира от 4 до 11 ноември в Тел Авив. В оптимално къси периоди БФТ получи всички нужни позволения. Големият проблем е обвързван с наличността на „ Арена София " – единственото оборудване, което може да одобри Sofia Open.

На 5 ноември в „ Арена София " е планувано да се прави броенето на гласовете от възможния балотаж на кметските избори в София. БФТ припомня, че през 2022 година обстановката бе сходна. В деня на финалния мач сред Марк-Андреа Хюслер и Холгер Руне в България се организираха парламентарни избори. Броенето тогава се осъществяваше в „ Асикс Арена ", каквото предложение бе отправено и в този момент към всички държавни институции, от които чакаме отговор в най-кратки периоди.

Държим да осведомяваме правилните тенис почитатели в България, тенисистите и клубовете,че решението дали ще има Sofia Open е в Централна изборна комисия. Тя би трябвало да реши дали може да употребява друга зала за броене на гласовете одобри вентуален балотаж в кметската конкуренция.

Благодарим на ATP за положителното подпомагане. Ще ви осведомяваме в границите на деня за резултата.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР