Българската федерация заявява, че провеждането на турнира АТР 250 Sofia

...
Българската федерация заявява, че провеждането на турнира АТР 250 Sofia
Коментари Харесай

Sofia Open под въпрос заради броенето на гласовете от изборите

Българската федерация декларира, че провеждането на шампионата АТР 250 Sofia Open е сложено под голям риск.

Във вторник страната ни бе определена за хазаин на конкуренцията, която в началото бе планувана да се организира от 4 до 11 ноември в Тел Авив. В оптимално къси периоди БФТ получи всички нужни позволения. Големият проблем е обвързван с наличността на „ Арена София “ – единственото оборудване, което може да одобри Sofia Open.

На 5 ноември в „ Арена София “ е планувано да се прави броенето на гласовете от възможния балотаж на кметските избори в София. БФТ припомня, че през 2022 година обстановката бе сходна. В деня на финалния мач сред Марк-Андреа Хюслер и Холгер Руне в България се организираха парламентарни избори. Броенето тогава се осъществяваше в „ Асикс Арена “, каквото предложение бе отправено и в този момент към всички държавни институции, от които чакаме отговор в най-кратки периоди.

Държим да осведомяваме правилните тенис почитатели в България, тенисистите и клубовете, че решението дали ще има Sofia Open е в Централната изборна комисия. Тя би трябвало да реши дали може да употребява друга зала за броене на гласовете при възможен балотаж в кметската конкуренция.

Благодарим на ATP за положителното подпомагане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР