Българската Дискордиа, една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в

...
Българската Дискордиа, една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в
Коментари Харесай

Discordia стана най-голямата транспортна компания в България с флотилия от 1000 камиона

Българската " Дискордиа ", една от най-бързо разрастващите се транспортно-логистични компании в Европа, към този момент разполага с 1000 лични камиона от най-ново потомство. Така тя към този момент е най-голямата транспортна компания в страната, оповестиха от " Дискордиа ".

Въпреки трусовете в международната стопанска система през последните месеци, " Дискордиа " осъществя рекорден растеж във флотилията си през тази година, когато се навършват 30 години от основаването й. Компанията е учредена през 1992 година във Варна със единствено 2 автомобила, напомнят от " Дискордиа ". Днес компанията е водач в бранша на интернационалните товарни транспорти с флотилия от 1000 камиона и екип от над 1700 чиновници.

Компанията записва средногодишен растеж от над 40% всяка от последните пет години и продължава да внедрява нововъведения, да уголемява автопарка и екипа си.

Компанията влага в най-нови системи за тежкотоварни коли за понижаване на въглеродните излъчвания и обезпечаване на комфорт и сигурност на водачите. Превозните средства във флотилията са от най-ново потомство, а сътрудници на компанията са три от най-големите производители на камиони в света.

Плановете за развиване на компанията за идващите години са още по-амбициозни, като главен фокус ще продължи да бъде разширението на наличието й на европейските пазари, както и устойчиви вложения в нови технологии и в най-ценното за " Дискордиа " - екипът й. Транспортната компания има свои офиси и в Румъния и Украйна.

От 24 февруари компанията минава през друго предизвикателство - войната в Украйна директно засегна освен бизнеса, само че и хората. Голяма част от чиновниците в киевския офис са напуснали страната, а компанията им спомага да дойдат и да се приспособяват в България. Украинските чиновници тук получават цялостно подпомагане: настаняване, помощ с административни процедури, консолидиране в българските офиси.

" Дискордиа " е персонално ангажирана да оказва помощ и на други, наранени от войната: компанията дава лични камиони безплатно за превозването на помощи на БЧК за потърпевшите в Украйна.
 Българската Discordia добави нови 100 камиона към автопарка си
Българската Discordia добави нови 100 камиона към автопарка си

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР