Българската букмейкърска компания Ефбет е новият генерален спонсор на Лудогорец.

...
Българската букмейкърска компания Ефбет е новият генерален спонсор на Лудогорец.
Коментари Харесай

"Ефбет" стана генерален спонсор на "Лудогорец" с договор за три години

Българската букмейкърска компания " Ефбет " е новият общоприет спонсор на " Лудогорец ". Партньорството сред двете страни беше оповестено на взаимна конференция. " Лудогорец " е шестият първокласен тим, който поставя логото на компанията на фланелките си.

До момента " Ефбет " беше спонсор на " Локомотив " (Пловдив), " Септември ", " Ботев " (Пловдив), " Верея ", " Витоша " (Бистрица). Също по този начин на втородивизионните " Локомотив " (Горна Оряховица) и " Локомотив " (София), както и на ЦСКА 1948 и " Миньор " (Перник), които бяха в Трета лига.

" Слагаме началото на едно съдействие с една компания, която подкрепя футбола в България. Логото на " Ефбет " е на много игрища и влага в българския футбол. Изключително признателни сме, че има такива компании ", сподели изпълнителният шеф на първенците Ангел Петричев.

Той добави, че договорът е за три години, само че без да разкрива параметри по договорката.

Досега " Лудогорец " носеше логото на различен букмейкър на фланелките си – bet365. Той беше общоприет спонсор сред 2016 и 2018 година Преди това " Лудогорец " носеше логото и на друга компания, обвързвана с хазартния бизнес – производителят на игрално съоръжение и наличие " Казино технолоджи ".

Договорът сред " Лудогорец " и " Ефбет " е подписан в разгара на разногласията към препоръчаните промени в Закона за
хазарта.

Шест контроли в подготовката

Седемкратният първенец " Лудогорец " ще организира лятната си подготовка по прочут метод. Тимът ще тренира за малко в Смолян, след което ще замине за Австрия, където ще бъде същинската част от лятната подготовка.

До 15 юни отборът ще бъде в града в полите на Родопите, а сред 18 юни и 1 юли в Австрия. " Лудогорец " ще изиграе шест контролни срещи, като първата ще е в Смолян против " Марица " (Пловдив).

Контролите на " Лудогорец "
15 юни " Марица " (Пловдив)
20 юни " Вакер " (Инсбрук)
23 юни " Карабах ", Азербайджан
26 юни " Ахмат " (Грозни)
27 юни народен тим на Сирия
30 юни " Йънг бойс ", Швейцария

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР