Българската бадминтонистка Стефани Стоева използва профила си в социалните мрежи,

...
Българската бадминтонистка Стефани Стоева използва профила си в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Стефани Стоева: Никой не мислеше, че можем да спечелим още един медал и билет за най-големия форум в света

Българската бадминтонистка Стефани Стоева употребява профила си в обществените мрежи, с цел да благодари на всички за поддръжката, откакто през вчерашния ден стана ясно, че тя и сестра ѝ Габриела ще вземат участие за трети следващ път на олимпийски игри.

Припомняме ви, че през вчерашния ден, Германия, а това им достижение бе задоволително, с цел да им обезпечи квота за Игрите в Париж 2024.

" Трета изява на олимпийски стадий! Най-накрая олимпийската подготовка завърши! Загубата през вчерашния ден в действителност беше дребна победа за мен, за нашия тим. Никой не мислеше, че можем да изпълним всичко това, да спечелим още един орден и билет за най-големия конгрес в света, само че ние намерихме пътя назад към значимото и се борихме настойчиво за него! ", написа Стефани Стоева.

" Благодарим на Петя Неделчева, Янислав Янислав Петков и Българска федерация бадминтон за доверието и вярата в нас! Благодаря ви мамо и тате, че постоянно сте до нас! Благодаря на всички за поддръжката и хубавите известия! ", добави тя.

Междувременно президентът на БФ Бадминтон Володя Златев също означи триумфа на сестри Стоеви и изрече признателност към Министерството на младежта и спорта.

" Габриела и Стефани Стоеви под управлението на Петя Неделчева - вицешампионки на Европа и квоти за Олимпийските игри в Париж! След едногодишен маратон от 22 надпревари се класираха за Игрите, на които отиват единствено 16 спортистки в дисциплината! Благодарим на всички, които ни подкрепяха и особено на Министерството на младежта и спорта! ", се споделя в обявата на Златев в обществените мрежи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР