Българската асоциация на рекламодателите (БАР) откри в началото на юни,

...
Българската асоциация на рекламодателите (БАР) откри в началото на юни,
Коментари Харесай

Започва студентският конкурс за „Наградите на Българската асоциация на рекламодателите-2019"

Българската асоциация на рекламодателите (БАР) откри при започване на юни, 6-тото годишно издание на състезанията „ Награди на БАР " (BAAwards 2019), навлизайки в „ Четвъртото измерение ", където ще събере дружно експерти от трите водещи страни в маркетинговия развой: рекламодатели, информационни организации и студенти. В три обособени състезанието, три съдийски комисии, формирани от авторитетното жури на BAAwards 2019, ще отличат достиженията в бранша.

След старта на състезанията за рекламодатели и информационни организации, от през днешния ден на старт са студентите по маркетинг, реклама и връзки. Те могат да вземат участие в студентския конкурс на BAAwards 2019 с рекламно-комуникационна акция на тематика „ Пускане на пазара на нов брандиран артикул или услуга в съществуваща категория " в определен от тях бизнес бранш. Проектите се подават до 21 юли, според оповестения правилник на уеб страницата на състезанието.

Предложенията ще прави оценка съдийския състав на BAAwards 2019, формиран от водещи български експерти в областта на маркетинга и рекламата, представители на огромни рекламодатели-членове на БАР, на информационни агенции-членове на БАКА, на организации за пазарни и потребителски проучвания-членове на БАМОР и университетски преподаватели. Студентите ще се състезават за златна, сребърна и специфична премия.

Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР, насърчи студентите да се включат в състезанието: " BAAwards2019 се е устремил към „ Четвъртото измерение " на професионализма, където дружно ще съберем главните страни в бранша: маркетолози, рекламисти и комуникатори, тук е и вашето място, студенти. Четвъртото измерение е единствено началото. Следващите измерения ви принадлежат. "

Важни дати за BAAwards 2019-студентски конкурс

• Студентски планове се подават сред: 29.6.2019-21.7.2019г.
• Оценяване и установяване на спечелилите: 22.7.2019-25.8.2019г. за студентския конкурс
• Галасъбитие за връчване на премиите: (общо за трите състезанието в BAAwards 2019: дата сред 22-24.10.2019г., която ще бъде оповестена по-късно

Подробна информация за състезанията в BAAwards 2019, може да намерите на уеб страницата на състезанието: https://baawards.com/.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР