Българската актриса Мария Бакалова получи интересна роля в суперпродукцията на

...
Българската актриса Мария Бакалова получи интересна роля в суперпродукцията на
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще е съветското куче Космо в „Пазители на галактиката Vol.3“.

Българската актриса Мария Бакалова получи забавна роля в суперпродукцията на " Марвел " - филмът " Пазители на галактиката Vol.3 ". Тя ще озвучава съветското куче-космонавт Космо, което има телепатични сили. Това беше оповестено по време на панела на Marvel Studios на Comic-Con 2022 в Сан Диего, съобщи изданието Collider(link is external).

За присъединяване на Бакалова в актьорския състав на новата част на " Пазители на галактиката " се разбра през юни. В комикса Космо е куче, което е употребявано по време на руската галактическа стратегия през 60-те години на предишния век като опитно животно. След като се изгубва в Космоса и придобива дарба да предчувства заплаха от галактически лъчи, Космо се озовава на галактическата станция Ноухеър, където се открива като в собствен нов дом и в последна сметка става шеф на защитата на станцията.

Мария Бакалова ще си партнира в новия филм " Пазители на галактиката Vol.3 " със звезди като Вин Дизел, Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста и Брадли Купър.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР