Българската актриса Мария Бакалова, която набра популярност след филма "Борат

...
Българската актриса Мария Бакалова, която набра популярност след филма "Борат
Коментари Харесай

Мария Бакалова с ключова роля във филма на Марвел Пазители на Галактиката 3

Българската актриса Мария Бакалова, която набра известност след кино лентата "Борат 2 " ще стане част от огромното семейство на Марвел. Това показа тя в платформата Instagram, където сподели какъв брой разчувствана е от предоставената опция.

"Честно! Аз съм най-щастливият, най-радостният човек на този свят. Беше ми толкоз мъчно да запазя в загадка този план и не мога да допускам, че към този момент е реалност! ", написа известната българка в собствен пост, който демонстрира снимана публикация по тематиката от уеб страницата.

Тя насочи своите благодарности и към Джеймс Гън, който е сценарист и режисьор на третата и последна част от трилогията "Пазители на галактиката " и към целия екип, взел присъединяване в плана.

Подготвянето на продукцията завърши през май. Подробностите за сюжета на извънземния филм - продължение на "Пазители на галактиката " от 2014 година и "Пазители на галактиката 2 " от 2017 година се пазят в загадка, както повелява традицията на Марвел. Предходните филми съумяха да донесат на продуцентската компания общо над 1,6 милиарда $. Предстоящото издание е 32-рото заглавие във филмовата галактика на Дисни.

Премиерата на част 3 е планувана за 5 май 2023 година

Yes yes yes, okay, I guess I should be surprised it took you guys this long to get this one. is incredible.
— James Gunn (@JamesGunn)
"Да, да, да, добре, допускам, че би трябвало да съм сюрпризиран, че ви лиши толкоз време, с цел да разберете. Мария Бакалова е невероятна ", това написа Гън в своя профил в Twitter.

Изгряващата българска актриса Бакалова направи своя пробив, когато Саша Барон Коен я кани да изиграе щерка му в "Борат 2 ". Ролята ѝ донесе мощни мнения и няколко оценки, в това число номинация за Оскар за най-хубава актриса в поддържаща роля, пишат от

Освен признанието на Оскар, продължението на "Борат " влезе в заглавията на вестниците поради сцена с присъединяване на Бакалова и Джулиани, откакто някогашният юрист на Доналд Тръмп беше сниман от камерата в съзаклятническа поза.

Първата огромна роля на Бакалова след "Борат 2 " беше ролята на хотелска служителка в метакомедията на Джъд Апатоу "The Bubble ", която неотдавна дебютира по Netflix.

Сред идните ѝ участия са и кино лентата на A24 за ужаси "Bodies Bodies Bodies " и сантименталната комедия "Меден месец ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР