Българска парламентарна делегация участва в 60-ата Генерална асамблея на Парламентарната

...
Българска парламентарна делегация участва в 60-ата Генерална асамблея на Парламентарната
Коментари Харесай

Българска парламентарна делегация участва в 60-ата Генерална асамблея на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество

Българска парламентарна делегация взе участие в 60-ата Генерална асамблея на Парламентарната асамблея за Черноморско икономическо съдействие /ПАЧИС/. 

В делегацията са включени народните представители Петър Кънев и Рамадан Аталай.

Събитието се организира от 6 до 8 декември в Белград и е първото в присъствен формат от началото на пандемията от ковид. Към 60-ата Генерална асамблея на ПАЧИС са показали интерес всички национални делегации на страните членки в организацията.

В рамките на събитието през днешния ден се организира съвещание на Постоянния комитет на ПАЧИС, който прегледа активността на асамблеята през миналата година и проектобюджета на организацията за идната година.

Народният представител Петър Кънев взе участие и в съвещания на трите държави-членки на Европейски Съюз – Румъния, Гърция и България, по въпроси, свързани с дневния ред на асамблеята. Той организира среща и с ръководителя на сръбския парламент Владимир Орлич.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР