Българска фондова борса–София обяви победителите в тазгодишното издание на конкурса

...
Българска фондова борса–София обяви победителите в тазгодишното издание на конкурса
Коментари Харесай

БФБ-София обяви новите си стипендианти


Българска фондова борса–София разгласи спечелилите в тазгодишното издание на състезанието за CFA стипендии. Това са: Иван Коцев и Иво Коларов, оповестиха от борсата.

БФБ-София ще подкрепи двамата претенденти при явяването на изпит за първо равнище на професионалната акредитация Chartered Financial Analyst (CFA) като покрие таксите им за регистрация за изпита.

Конкурсът се организира за четвърта година и мина през два стадия – асортимент по документи на претендентите и изпит. От общо 13 претендента, 7 бяха утвърдени за явяване на изпита, който още веднъж се организира в партньорство с обучителната компания Kaplan Schweser. Избраните стипендианти реализираха най-голям резултат на изпита.

„ Ценим доста устрема на тези младежи да следват най-високите професионални стандарти в международната капиталова промишленост. Убедени сме, че подкрепяйки ги сътворяваме вероятност те да съумяват тук, на финансовия пазар в страната ни. ”, сподели Иван Такев, изпълнителен шеф на БФБ-София.

Конкурсът е част от просветителните начинания, с които БФБ-София подкрепя развиването на младите финансови експерти в България.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР