Българска фирма производител на трикотажни дрехи ще прави износ за

...
Българска фирма производител на трикотажни дрехи ще прави износ за
Коментари Харесай

Изнасяме дрехи за Австрия

Българска компания производител на трикотажни облекла ще прави експорт за Австрия. Договор за това е подписан през вчерашния ден в границите на първото профилирано интернационално ревю за текстил, облекло и мода „ Текс Тейлър експо ", което се откри в Международен панаир - Пловдив.

Това ревю засилва синергия, която може да бъде потребна за стилната промишленост в целия район на Балканите, съобщи заместник-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов, който откри форума. Той добави, че браншът основава 11,5% от добавената стойност у нас, като образува най-голямата част от износа на България с доходи от 2,1 милиарда евро през предходната година.

Проявата предлага функционални и ефикасни решения, насочени към производители, търговци и консуматори. То обгръща най-важните аспекти на стилната промишленост - дизайн, технологии, техника, материали, произвеждане, пазар и подготовка на фрагменти за бранша.

Идеята на плана „ Текс Тейлър Експо ” е да се построи обща платформа, свързваща разнообразни браншове със сходни маркетингови и продуктови ползи. Водещият акцент е сливане на техния капацитет в границите на Балканите, с цел да се основат условия за по-силно наличие на европейския пазар. Голямата цел пред ревюто е да се изнася личен приключен артикул, а не елементи или произведения на ишлеме.

„ Текс Тейлър Експо ” започва с публична конференция и твърдо съобщи желанието да стане самобитен иновационен и индустриален хъб с маркетингова устременост. С това събитие се възобновява традицията на ревютата, отдадени на текстилния отрасъл. То е от вида „ Бизнес-към-бизнес “ (B2B). Среща български и задгранични производители на облекло, тъкани, аксесоари, машини, съоръжение и профилиран програмен продукт с сътрудници от международния и локалния пазар. Представя сбирки и фешън визии, основани от изявени и изгряващи дизайнери.

Иновативни и революционни решения, които преобразяват тази промишленост, ще бъдат демонстрирани на ревюто. Български компании оферират роботизирани машини и софтуерни стратегии, инсталация и консумативи за цифров щемпел върху тъкани. Сред новостите е и първият български принтер за дигитален щемпел върху памук, лен и коприна с мастила на водна основа. Тези нововъведения свързват модата и рекламата с високите технологии. Експозицията е със мощно интернационално присъединяване, като с изключение на компании от България вземат участие и редица компании от Полша, Испания, Гърция и Турция. Експозициите са ситуирани в покои 10 и 11 и могат да се видят до събота, 10 ноември, сред 10 и 17 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР