Българска атака“ в Холивуд!: Български актьор и режисьор заменя изгонения

...
Българска атака“ в Холивуд!: Български актьор и режисьор заменя изгонения
Коментари Харесай

Българска „атака“ в Холивуд!: Български актьор и режисьор заменя изгонения Милош Бикович в „Белият лотус“

Българска „ офанзива “ в Холивуд!: Български артист и режисьор заменя изгонения Милош Бикович в „ Белият лотус “. Юлиан Костов замества Милош Бикович в сезон 3 на „ Белият лотос “ на фона на разногласията сред Русия и Украйна. Българският артист и режисьор Юлиан Костов е включен в третия сезон на „ Белият лотос “ на мястото на Милош Бикович.

Подробности за персонажа се пазят в загадка, само че Deadline по-рано заяви, че непрекъснатата роля ще бъде на съветски йогин на име Валентин, ментор за възстановяване на живота в тайландския курорт „ Белият лотос “.

 

 Българска Снимка: Фейсбук

Сред другите скорошни участия на Костов са сериалът „ Сянка и кост “, филмът „ Токсичният отмъстител “ и видеоиграта Call of Duty: Modern Warfare III.

HBO се раздели с Бикович предходната седмица, откакто украинското министерство на външните работи зашлеви мрежата за наемането на сръбско-руския артист.

И го упрекна, че поддържа съветската инвазия в Украйна, почнала при започване на 2022 година

„ Нормално ли е да работите с човек, който поддържа геноцида и нарушава интернационалното право? “, написа министерството в Туитър по адрес на HBO. Бикович, който е съветски жител от 2021 година, по-рано съобщи пред съветското издание Telegraf, че през 2019 година му е било неразрешено да влиза в Украйна. „ Очевидно като външна маневра за оказване на въздействие върху решения, които могат да основат обезпокоителен казус, хвърлящ сянка върху същността на артистичната независимост “.
Предварително оповестеният актьорски състав за сезон 3 включва Лесли Биб, Кари Кун, Франческа Корни, Николас Дюверней, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Паркър Поузи, Патрик Шварценегер, Тайм Таптхимтонг, Ейми Лу Ууд. И завръщащата се звезда Наташа Ротуел, която се превъплъщава в ролята на Белинда от сезон 1. Продукцията стартира фотоси в Кох Самуи, Пукет и Банкок този месец. Източник – Entertainment /Превод:SafeNews Още вести четете в секция Живот
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР