Българо-румънското противоминно учение с международно участие Посейдон 2022 навлезе в

...
Българо-румънското противоминно учение с международно участие Посейдон 2022 навлезе в
Коментари Харесай

Започнаха действията на море в учението „Посейдон”

Българо-румънското противоминно обучение с интернационално присъединяване „ Посейдон ” 2022 навлезе в нова фаза, оповестиха от Военноморски сили за Moreto.net.

След като завърши предпоходната подготовка на екипажите и бяха извършени плануваните работни срещи, през днешния ден започнаха дейностите на море.

При снемането на корабите бяха отработени дейностите при опасност от терористичен акт и осъществяване на транспортен съд през обезопасен от мини канал.

За деня са планувани сериали по водене на противоминна война, търсене на невзривени муниции под вода, артилерийска пукотевица, тактическо маневриране, ръководство на корабите в спешни условия, оказване на помощ на потърпевш транспортен съд.

Започна и следващия стадий от оценяването на базов миночистач „ Прибой ” по стандартите на НАТО, което се прави от екип от Щаба на Военноморските сили.

До момента всички участници в учението показват висок професионализъм и доста добра подготовка както в процеса на обмисляне, по този начин и при осъществяването на всички задания.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР