Българка ще се грижи и възпитава новородената дъщеря на турската

...
Българка ще се грижи и възпитава новородената дъщеря на турската
Коментари Харесай

Неочаквана новина около бебето на турската мегазвезда Таркан, замесена е българка

Българка ще се грижи и възпитава новородената щерка на турската мегазвезда Таркан. Това заяви турският вестник „ Акшам “, представено то „ Телеграф “. Изданието твърди, че живеещият сега в Германия Таркан Теветоглу е наел българка за бавачка на своята щерка Лия. Самоличността на бачавката не се оповестява, само че се показва, че тя ще има и помощничка, съобщи Блиц.

Дъщерята на семейство Таркан и Пънар Теветоглу се появила на бял свят на 12 юли в Германия, където са родени артистът и брачната половинка му. Преди месец бе оповестено, че известната двойка търси бавачка за дребната Лия. Семейство Теветоглу изискваше бавачката на щерка им да е чужденка, с цел да може Лия да научи непознати езици. Друг претекст беше бавачката да не може да клюкарства. Първоначалните планове на известното семейство беше сами да отгледат бебенцето.

Освен това дребната Лия е попаднала в полезрението на рекламните организации, които са създали многократни оферти за присъединяване, оповестяват турските медии. Въпреки упоменатите тлъсти възнаграждения, мегазвездата не е поискал щерка му да попада под светлината на прожекторите и е отказал офертите.

Поради предстоящото раждане на щерка си поп звездата беше отсрочил всички задължения за концерти през лятото. Очаква се до една седмица изпълнителят на „ Шакадъм “ да се върне в Турция и да стартира мерки за концерти.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР