Българка обиколи света на мотор и стана първата жена, прекосила

...
Българка обиколи света на мотор и стана първата жена, прекосила
Коментари Харесай

Над 70 държави на 5 континента: Българка обиколи света на мотор

Българка обиколи света на мотор и стана първата жена, прекосила повече от 70 страни на 5 континента. Виолета Иванова още веднъж си е вкъщи. С нея ни срещна Христиания Червенкова.

„ Мечтите в действителност са за това – да бъдат сбъдвани! Не просто да съществуват в нашите глави. „ Трябва да си самоуверен задоволително и по едно и също време с това да има здравословната доза боязън “, споделя тя.

Джийни Сократис отплавала с 11-метровата си лодка през октомври предходната година

50 000 км през Европа, Азия, Австралия, Южна Америка и Северна Америка – толкоз изминава Виолета на две гуми за 9 месеца.

Обикаля света със своя " Харли Дейвидсън ". „ Дебелият Боб на име Борис – бяхме дружно по пътищата 9 месеца “, споделя Виолета.

В Съединените щати българката се среща и с внучката на Харли Дейвидсън – Карън.

„ Тя самата ми показа,че доста ми завижда – нещо, което мен ме шокира “, споделя тя.

Проливни дъждове, горски пожари, загубен багаж са единствено част  от приключенията, против които смелата мотористка се изправя. Завинаги ще запомни среща с чужд, който ѝ подарява сребърно украшение.

Джейми Макдоналд-Приключенеца сложи нов международен връх

„ Той сподели - това нещо беше на майка ми, която умря и аз доста желая да го вземеш с теб и по този метод майка ми да види малко свят. Видях сълзите в очите му и разбрах, че това за него значи ужасно доста “, споделя Виолета.

С мотора си тя реализира международен връх, само че счита, че не това е най-важното.

„ Тази обиколка на света ми сподели, че е цялостен с положителни хора и това ме накара и аз да бъда по-добър човек “, споделя Вили.

Премеждията ѝ в Индия въодушевяват българката да напише първата си книга " С милостта на Кали ". А скоро възнамерява да кара своя мотор и в Африка.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР