България записа първа победа в група В на Европейското първенство

...
България записа първа победа в група В на Европейското първенство
Коментари Харесай

България победи Финландия в Европейското първенство по волейбол във Варна | Над 5000 зрители гледаха срещата в Спортна зала

България записа първа победа в група В на Европейското състезание по волейбол, на което с изключение на нашата страна домакини са Италия, Северна Македония и Израел. След като позволиха загуба в първата си среща против Испания с 1:3 гейма, националите ни надвиха над Финландия с 3:1 гейма и зарадваха цялостната с 5100 фенове зала “Конгресна ” на Двореца на културата и спорта във Варна.

Пламен Константинов направи една смяна в стартовата шестица на тима и на мястото на Светослав Гоцев срещата стартира Николай Колев. Стартовият състав на България бе Мартин Атанасов, Николай Колев, Георги Сеганов, Алекс Грозданов, Цветан Соколов, Денис Карягин и либеро Теодор Салпаров и Симеон Добрев.

„ Важна победа, това е най-важното. Трудно започнахме, казусът е, че позволяваме постоянно първоначално да ни поведат с няколко точки, което не е ОК, тъй като по-късно би трябвало да рискуваш и не постоянно може да се получи. Така че веселя се, че спечелихме, спечелихме три точки, само че в действителност би трябвало да си вземем някакви поучения, отсега нататък да нямаме едно разпределяне още от началото, още първоначално би трябвало да тръгнем нападателно и да търсим точки ние, а не да чакаме другият тим да ни ги подари. ", съобщи Цветан Соколов (капитан на България)
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР