България заема третата позиция във временно класиране по спечелени медйали

...
България заема третата позиция във временно класиране по спечелени медйали
Коментари Харесай

Българските кикбоксьори до 19 г. са временно трети в класирането по медали на европейското в Истанбул

България заема третата позиция във краткотрайно класиране по извоювани медйали на европейското състезание по кикбокс за кадети до 19 години в Истанбул, Турция.

Преди последния ден на шампионата българските бойци имат на сметката си общо 60 оценки - 21 златни, 11 сребърни и 28 бронзови. Те се подреждат на трето място след водача Англия (35 златни, 22 сребърни и 15 бронзови) и представителите на Унгария ( 28 златни, 32 сребърни и 38 бронзови).

Днес за българските кикбоксьори предстоят още 20 финала в обособените стилове и категории, както и в 6 отборни съревнования.

Успешна отбрана на своите европейски трофеи от 2021 година досега направиха Христина Андонова, Виктор Грозданов и Анелия Тодорова.



Финални борби предстоят още на европейските ни първенци Ивана Иванова, Алисия Сусанина, Мариян Петков, Златислав Иванов и Божидар Йорданов.

На шампионата в Истанбул вземат участие 1640 състезатели от 38 страни. България е с тим от 97 кикбоксьори, 15 треньори и 7 съдии от най-високия интернационален клас. Ръководител на делегацията е ръководителят на Българската федерация по кикбокс и муай тай Галин Димов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР