България забрани на британските туристи да влизат в страната поради

...
България забрани на британските туристи да влизат в страната поради
Коментари Харесай

Спираме британските туристи, пускаме руските

България забрани на английските туристи да влизат в страната заради опасения по отношение на възходящия брой случаи на ковид във Англия.

Това се случва в същия миг, в който България бе преместена в „ зеления” лист за пътувания на Обединеното кралство, което значи пътешестване без карантина за пасажерите, идващи във Англия от България.

Така английската организация Sky News разяснява последната серия от заповеди, свързани с коронавирусната пандемия и рестриктивните мерки за пътешестване. България постави в „ червения” си лист още Испания, Фиджи и Кувейт. Sky News разяснява, че единствено българските жители и дълготрайно пребиваващите ще могат да влязат назад в страната от Обединеното кралство.

Преди това нямаше сходна възбрана в България за жителите на Острова. Ваксинираните британци или тези с отрицателен PCR можеха свободно да почиват на българска земя. За сметка на това, България разрешава на съветските туристи свободно да влизат в страната – макар предизвестията на специалистите, че Делта разновидността е плъзнал всеобщо в Русия и елементарно може да бъде пренесен и зад граница от туристи. А в Русия умират по 750 на ден, против 30 в Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР