„България за мен е всичко. Аз съм това, което съм,

...
„България за мен е всичко. Аз съм това, което съм,
Коментари Харесай

Журналистът Иво Иванов: България за мен е всичко

„ България за мен е всичко. Аз съм това, което съм, с помощта на нея” – това бяха думите на журналиста и публицист Иво Иванов в студиото на „ 120 минути”. Той показа, че България е неговият честен компас – първите 7 год., спомените, учителите, родителите - това са нещата, които образуват неговата персона.

Неговите родители са били прозорец към света когато той е растял. Говори с извънреден екстаз към тях, а по думите му са даже по-интересни хора от него. Тъй като живее дълги години в Съединени американски щати, журналистът показа, че поради работата на майка му в американското посолство, той е имал опцията да открие американската известна просвета. От нея взима и интереса към литературата.
Анри Кулев: Единственото изкуство, което върви и се финансира у нас, е политиката Известният актьор ще отпразнува скоро своя 70-и рожден ден
Иванов дефинира татко си като екстравагантен и неповторим човек. През годините се е занимавал с безчет действия – бил е нуклеарен физик, кино каскадьор, специалист по биомеханика и първенец по джудо и бокс. В момента преподава в НАТФИЗ. „ Баща ми е един ренесансов човек”, показа писателят.

Като младеж е бил безконтролен – „ калпазанин”! „ Интересувах се от девойки и спорт”. Това пък не се харесвало изключително на преподавателите в учебно заведение. Признава, че по това време му е липсвала дисциплинираност.
Поетът Георги Борисов: Държавата е отговорна, че културата е надалеч от хората Авторът на текста за песента "И замирисва на море " споделя, че литературата би трябвало да е третото око на всеки човек
Иванов акцентира за значимостта на музиката в неговия живот, изключително на хората от неговата генерация. „ Музиката беше метод да надникнем оттатък Желязната завеса”, изясни той.

Според него бизнес моделът в промишлеността се е трансформирал. Модерните реализатори търсят нови и истински способи да се приспособяват, тъй че да бъдат още по-успешни и по-заможни.

Вижте цялото изявление с Иво Иванов във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР