България, в която няма как да не се влюбиш от

...
България, в която няма как да не се влюбиш от
Коментари Харесай

България показана като скритото бижу на Европа в клип за европредседателството

България, в която няма по какъв начин да не се влюбиш от пръв взор и която е скритото украшение на Европа - подобен облик на страната ни цели да построи един от видеклиповете за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, който беше показан през днешния ден пред публицисти в НДК.

В клипа момче и момиче /в функциите са актьорите Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова/ се срещат на жп гара и дружно стартират да пътешестват из България и виждат нейната хубост, обичаите, срещат се с разнообразни хора. Нестинарството, кукерските маски, чистата храна, българската музика, хората на България, гостоприемството им, кирилицата и бързият интернет са измежду акцентите в описа за страната ни във видеото.

Идеята е да покажем непознатата България, по какъв начин тя наподобява през погледа на младежите, цифровата България, изясни министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила. Тя описа, че клипът е сниман за 10 дни и са правени фотоси в цяла България, което е изисквало сериозна техника и експертиза.

Видеото е озаглавено "Няма по какъв начин да не се влюбиш в нея от пръв взор! " и е продуцирано от Димитър Гочев, режисьор е Божидар Велинов, а сценаристи са Мирон Крумов и Мариана Събева.

Вторият клип, който беше показан през днешния ден, е за целите на българското председателство. Подготвен е и трети клип, който демонстрира българските достижения.

И трите клипа ще имат превод на британски език, както и жестомимичен превод. Има и музика, която е особено композирана за председателството. Общо цената за основаване на видеоклиповете е 202 хиляди лв., написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР