България трябва да си възстанови суверенитета върху лагер Камчия, който

...
България трябва да си възстанови суверенитета върху лагер Камчия, който
Коментари Харесай

Соломон Паси: Ако България продължи да шикалкави, се превръща в сериозна мишена на Путин

България би трябвало да си възвърне суверенитета върху лагер " Камчия ", който е съветски. Ако продължим да се държим по шикалкавещ метод, се трансформира в сериозна цел на Путин. Нападение върху България е допустимо, поради петата колона - амалгамата сред путинизма и фашизма - тя дава кулоар за нахлуване на съветско въздействие. Може както да е след 15, по този начин и след 3 години. Това сподели някогашният външен министър Соломон Паси пред Нова телевизия.
Прочетете още
Органите на реда ревизират партия " Възраждане " за разпространение на колаж с антисемитско обръщение, в която участник е Соломон Паси. Сигналът бе подаден от организацията на евреите " Шалом ". От " Възраждане " обаче отхвърлиха те да са разпространявали така наречен подигравка - този канал в " Телеграм " не бил техен. На колажа се вижда група военни с униформи, наподобяващи тези на немски бойци от интервала на националсоциализма. Те водят човек с униформа, каквато са носели евреите в концлагерите, който е с лицето на Соломон Паси.

Паси сподели още, че имаме две положителни вести. " И България, и светът схванаха, че фашистите са фашисти. Усещаме ги по миризмата. Втората е, че офанзивата на " Възраждане " е против мен, а не против емигрантско дете или семейство. Колажът ми е закононарушение. Има три тревожни трендове - на него има фашистки офицери, които приготвят ликвидиране в газова камера на кротичък жител. Втората е самият надпис - в случай че не искаш съветския газ, ще те отровим с газ-циклон. Това е от класическите способи на Путин да унищожава съперниците си - посредством отравяне. Този колаж е политически стимулирана опасност ", счита той.

По думите му партия " Възраждане " би трябвало да бъде разформирована и неразрешена. " Мога да направя паралел с Хитлер, само че той не е имал мощни външни спонсори, какъвто в този момент е Москва. Това е офанзива против демокрацията и реда, освен против мен ", счита Паси.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР