България традиционно участва в най-големите изложения в Европа, свързани с

...
България традиционно участва в най-големите изложения в Европа, свързани с
Коментари Харесай

България - традиционен участник в изложения за туризъм в Европа

България обичайно взе участие в най-големите изложби в Европа, свързани с туризъм – в Дортмунд, Залцбург, Мадрид, тъй като това е методът да поканим ловни туристи и да осигурим клиенти за нашите ловни стопанства, изясни инж. Дамян Дамянов, шеф на Югозападното държавно дружество, в предаването „ Тази сутрин” по bTV. Той е и уредник на българския щанд на ревюто в Залцбург, на което в командировка бяха депутати от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и „ Обединени патриоти”.
Въпреки протеста на Българска социалистическа партия: Депутати от левицата в командировка в Залцбург за ловно ревю Служебното им пътешестване съответствува със поръчката на партията народните представители да не вземат участие в пленарни съвещания и да не взимат командировъчни
Снимка: btvnovinite.bg

Идеята на тези изложби е да се уговорят там туристически пътувания на ловците, които желаят да посетят България, добави той. Традиционно на тези изложби през последните години участват и депутати.

Идеята е да се усети духа на ловната просвета, ловната традиция в съответната страна, от която ние търсим ловци, посочи инж. Дамянов.

Още за ревюто може да видите ТУК.



Инж. Дамянов изясни, че наличието на депутати на ревюто не оказва помощ директно на българския щанд, защото активността му е чисто професионална и там се популяризират опциите за ловджийски туризъм.

Депутатите обаче могат сами да провеждат срещи със съответните компании и туроператори, които биха могли да влагат по някакъв метод в България, сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР