България Това е класическо поръчково убийство Темата за убийството на

...
България Това е класическо поръчково убийство Темата за убийството на
Коментари Харесай

"Това е класическо поръчково убийство"

България " Това е класическо поръчково ликвидиране " Темата за убийството на Станка Марангозова разяснява завеждащият престъпния отдел на вестник " 24 часа " Кирил Борисов 22 май 2020, 11:21  Каква е версията на хипотетичния нападател на битото семейство във Видин?
Каква е версията на хипотетичния нападател на битото семейство във Видин?
 След пороите: Разбити пътища и унищожена земеделска продукция
След пороите: Разбити пътища и унищожена земеделска продукция
 Детските градини и яслите поетапно отварят порти
Детските градини и яслите поетапно отварят порти
 Ще продължат ли дъждовете и през почивните дни
Ще продължат ли дъждовете и през почивните дни
 Брутално нахлуване, жандармерия блокира русенско село
Брутално нахлуване, жандармерия блокира русенско село
 Басейнова дирекция: Варненското езеро е нечисто с органични субстанции
Басейнова дирекция: Варненското езеро е нечисто с органични субстанции
 Български самолети ескортирали съветски бомбардировачи
Български самолети ескортирали съветски бомбардировачи
 Александър Деянов - Скилър отиде самичък пред ареста
Александър Деянов - Скилър отиде самичък пред ареста

фицер от НСО е управлявал група за поръчкови убийства. Според прокуратурата групата е поела и изпълнила поръчката за убийството на бизнесдамата Станка Марангозова против сумата от 50 000 лв.. Трима души са упрекнати за тежкото престъпно закононарушение. Сред тях е и поръчителят, който се търси от Интерпол, напомнят в предаването "Здравей, България " по NOVA.

Според престъпния публицист от "24 часа " Кирил Борисов протичащото се е невиждано:

"Това, което е фрапиращото, не е, че той е на висока позиция в службата, а, че има специфични умения и познания от дългогодишния си опит като държавен гард и преди този момент чиновник на полицията ", разяснява завеждащият престъпния отдел на ежедневника в предаването "Здравей, България ".

По думите му става дума за класическо поръчково ликвидиране.

"Такива са малко през последните години... Малко са тези закононарушения, които са разкрити изцяло. Другото фрапиращо за мен е, че през цялото време имах съмнения кой може да е поръчителят на убийството на Станка Марангозова, тъй като въпросният подобен, който се търси, и жертвата са имали дългогодишни спорове за пари, както и каузи ", съобщи още Борисов.

Журналистът добави, че Марангозова е подавала сигнали против офицера от НСО, трябвало е да бъде и очевидец по дело против него.

"Притеснителен е фактът, че той е имал връзка с хора на доста високо равнище и е желал информация за избрани жители. Защото такива неофициални връзки с висши представители на държавната и правосъдната власт могат да доведат до напълно друг ъгъл на следствието ", сподели Кирил Борисов.

Повече вижте във видеото.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: НСО .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 И пенсионери могат да получат безлихвен заем  1 Туристическият отрасъл чака към 280 000 пътувания за 24 май  1 Удължиха периода за кандидатстване по мярката 60/40  1 Как да избегнем машинация при работа в чужбина --> Пaрите ни  И пенсионери могат да получат безлихвен заем И пенсионери могат да получат безлихвен заем  Туристическият отрасъл чака към 280 000 пътувания за 24 май Туристическият отрасъл чака към 280 000 пътувания за 24 май  Удължиха периода за кандидатстване по мярката 60/40 Удължиха периода за кандидатстване по мярката 60/40  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Пет неистини за ковид Пет неистини за ковид  <br> Филм за любовта сред Кемал Ататюрк и Димитрина Ковачева <br>
Филм за любовта сред Кемал Ататюрк и Димитрина Ковачева
Последни  Подполковникът от НСО остава в ареста Подполковникът от НСО остава в ареста  " Това е класическо поръчково ликвидиране "  Васил Божков Божков: Давам акциите на "Левски " на Наско...  Жестоко ликвидиране в Слънчев бряг, мъж намушка с нож жена си Жестоко ликвидиране в Слънчев бряг, мъж намушка с нож жена...  Разследване: Евродепутати на Българска социалистическа партия точат европари през заплати на сътрудници в Екологичен потенциал Разследване: Евродепутати на Българска социалистическа партия точат европари през...  Ръст на клонираните подправени уеб сайтове за обири на данни Ръст на клонираните подправени уеб сайтове за обири на данни  Валерия Валериева Каква е версията на хипотетичния нападател на битото...  <p>БНБ пуска в обращение нова банкнота от 10 лева</p> Българска народна банка пуска в обращение нова банкнота от 10 лв.  <p>Има проблем с магнитното поле на Земята</p> Има проблем с магнитното поле на Земята  След пороите: Разбити пътища и унищожена земеделска продукция След пороите: Разбити пътища и унищожена земеделска...  България може да завоюва от Зелената договорка! България може да завоюва от Зелената договорка!  Положителна проба за ковид в ясла в Кнежа Положителна проба за ковид в ясла в Кнежа  41 нови случая на ковид за денонощието, излекувани са 42 41 нови случая на ковид за денонощието...  Серия от трусове на остров Крит Серия от трусове на остров Крит  За първи път от десетилетия: Китай без цели за растежа на Брутният вътрешен продукт За първи път от десетилетия: Китай без цели за растежа на...  Тръмп: Съединени американски щати няма да постановат ограничавания при втора вълна от COVID-19 Тръмп: Съединени американски щати няма да постановат ограничавания при втора вълна...  Фейсбук ще премине към отдалечена работа Фейсбук ще премине към отдалечена работа  Тежки обвинявания против Гърция: Mигранти били връщани принудително в Турция Тежки обвинявания против Гърция: Mигранти били връщани...  Alpine A110 Renault може да се откаже от 6 модела  Детските градини и яслите поетапно отварят порти Детските градини и яслите поетапно отварят порти Всичко от през днешния ден Виц на деня Един началник събрал служащите си на оперативка в понеделник сутринта и им споделил: - Момчета, кой какво ще работи тия дни не знам, обаче в… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Пет неистини за ковид Пет неистини за ковид  КПКОНПИ лишава имущество на някогашен финансов министър, запорират и акции на Прокопиеви  От първи юни пада 14-дневната карантина с Гърция и Сърбия  Семейство с две бебета: Нападнаха ни и ни биха с бухалки  Вирусолог: Епидемиите изчезват доста преди да открием по какъв начин да ги направляваме Водещи вести  Положителна проба за ковид в ясла в Кнежа Положителна проба за ковид в ясла в Кнежа  Тежки обвинявания против Гърция: Mигранти били връщани принудително в Турция Тежки обвинявания против Гърция: Mигранти били връщани принудително в Турция  Тръмп: Съединени американски щати няма да постановат ограничавания при втора вълна от COVID-19 Тръмп: Съединени американски щати няма да постановат ограничавания при втора вълна от COVID-19  Серия от трусове на остров Крит Серия от трусове на остров Крит  <p>Има проблем с магнитното поле на Земята</p> Има проблем с магнитното поле на Земята  Жестоко ликвидиране в Слънчев бряг, мъж намушка с нож жена си Жестоко ликвидиране в Слънчев бряг, мъж намушка с нож жена си  Разследване: Евродепутати на Българска социалистическа партия точат европари през заплати на сътрудници в Екологичен потенциал Разследване: Евродепутати на Българска социалистическа партия точат европари през заплати на сътрудници в Екологичен потенциал  <p>БНБ пуска в обращение нова банкнота от 10 лева</p> Българска народна банка пуска в обращение нова банкнота с номинална стойност 10 лв.  България може да завоюва от Зелената договорка! България може да завоюва от Зелената договорка!  Реджеп е огромният победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България Реджеп е огромният победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР