България ще увеличи рекламата си в израелските медии, като ще

...
България ще увеличи рекламата си в израелските медии, като ще
Коментари Харесай

България засилва присъствието си на рекламния пазар в Израел

България ще усили рекламата си в израелските медии, като ще се заложи на цифровата акция. Това стана ясно по време на среща на министъра на културата Зарица Динкова с посланикът на Израел у нас Н. Пр. Йорам Елрон, оповестяват от пресцентъра на Министерството на туризма.

По думите й се изследва опцията за основаването на комбинирани туристически артикули за израелските туристи - винен и културен туризъм . Предвижда се също да бъдат промотирани опциите за планински, еко, спа и уелнес туризъм.

Според министър Динкова основаването на специфични направления ще разпространява главните еврейски забележителности и ще увеличи туристопотока. По думите й към концепцията има сериозен интерес.

Тя акцентира, че е провела диалог с посланика ни в Израел - Славена Гергова, с цел да започва реализирането на плана.

Предлагането на еднодневни пакети, които да включват дестинации близки до главното място на престоя на израелските туристи в България, ще се одобри извънредно добре, акцентира от своя страна дипломат Йорам Елрон. Според него България става все по-популярна туристическа дестинация за израелски жители.

През месец май 2023 година Министерството на туризма реализира първата по рода си презентация на дестинация България пред представители на израелския туристически отрасъл. Форумът се организира с поддръжката на Посолството на България в Израел и Израелската асоциация на туристическите сътрудници и консултанти.
 7% растеж бележи туризмът през юни
7% растеж бележи туризмът през юни

Над 1 млн. са записаните нощувки за месеца
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР