България ще помага на Украйна политически и хуманитарно, като нововъведението

...
България ще помага на Украйна политически и хуманитарно, като нововъведението
Коментари Харесай

Крум Зарков: Коалицията беше спасена на косъм

България ще оказва помощ на Украйна политически и филантропично, като нововъведението е решението за поправяне на военна техника в българските фабрики, в случай че е допустимо.

" Не беше победа за никого това, което се случи по време на вчерашното съвещание на Народното събрание ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков пред Българска национална телевизия.

По думите му доста добре обединението би трябвало деликатно да обмисли какво се случи през последния месец и какви тежки последици може да има. " Коалицията беше непокътнат на косъм и на екстремист " , посочи Зарков.

Според него няма победа през вчерашния ден и депутатите би трябвало да спрат да мислят за победи и надиграване между тях. Коалицията има доста световни проблеми за решение . Ако стартираме да мерим водачите и да споделяме кой е победил и кой не, сходно решение още веднъж ще бъде импортирано, с цел да се търси реванш, посочи Зарков.

Според Крум Зарков спорът сред президента Румен Радев и Корнелия Нинова се е отразил зле на Българска социалистическа партия.

Той се надява да излезе консолидиран план за актуализация на бюджет. Червените линии в държавното управление почнали да наподобяват на алените конци, които хората носят срещу уроки , сподели още Зарков.
 Над четири часа препирни: Изпращаме помощ на Украйна, само че не и оръжие
Над четири часа препирни: Изпращаме помощ на Украйна, само че не и оръжие

След редакция на редактираните към този момент предложения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР