България ще има общо трима финалисти на международния турнир по

...
България ще има общо трима финалисти на международния турнир по
Коментари Харесай

България с още двама финалисти на “Адриатическа перла“

България ще има общо трима финалисти на интернационалния шампионат по бокс за младежи и девойки „ Адриатическа перла “ в Бар, Черна гора. Победи в днешните полуфинали реализираха Ясен Радев (52 кг) и Уилиам Чолов (75 кг). Те ще се боксират на следващия ден за златни медали.

Радев надигра украинеца Руслан Цикало в своя полуфинал. Големият ни гений направи доста мощен мач и изцяло справедливо си завоюва правото да претендира за златното отличие. Той ще се изправи на следващия ден против узбекистанеца Шахзод Музафаров. Уилиам Чолов от своя страна също се показа ослепително при 75-килограмовите. Той надигра с доста прецизна тактичност и чудесно извършени офанзиви Нурислом Исмоилов (Узб). В разногласието за златото българинът ще срещне руснака Аким Павлюков.

За страдание Златин Илчев (+91 кг) не съумя да се оправи в своя полуфинал. Той отстъпи на доста мощния представител на Узбекистан Жахонигир Закиров.

На край на следващия ден България ще има и представител при девойките. Тала Хабас (54 кг) ще мери сили с Неха (Инд). Мачовете за златните медали стартират от 13:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР